Vrouwenkoor Bewitched Gorinchem

Betoverende Close Harmony

Holland Harmony conventie 2019

Ook deze keer hebben we weer meegedaan aan de twee-jaarlijkse conventie van Holland Harmony, waarin alle barbershop-koren en -kwartetten van Nederland bij elkaar komen voor een weekend vol muziek.

Wij hebben op het grote podium gestaan met een set van twee Elvis liederen  (Good luck charm en I can’t help falling in love) in bijpassende jaren 50 kleding.

We waren erg tevreden over ons optreden, waarvoor we veel complimentjes kregen, en hebben het jury commentaar na afloop ter harte genomen om ons in de toekomst verder te verbeteren.

De laatste dag hebben we ook nog met veel plezier wat nederlandstalig repertoire ten gehore gebracht op de Hollandse middag.

Het was voor ons een conventie met een lach en een traan omdat dit de laatste keer was met onze huidige dirigent, Ineke van Uxem, die dan ook door ons in het zonnetje is gezet tijdens het laatste optreden.

We zien met spanning de zoektocht naar een nieuwe dirigent tegemoet. We hebben al enkele geïnteresseerden, maar meer reacties zijn nog steeds welkom!

Voor een filmpje van ons optreden,klik op deze link